Ruta-es

Está aquí: Inicio Inicio Novetats

SocialsUp-Es

RSS

 

propuestas de diciembre

Comencem el desembre celebrant el recent reconeixement a Xamfrà per part de l'Acadèmia de las Artes Escénicas de España, que ha guardonat el projecte amb la seva medalla d'or!  Ens omple d'orgull i alegria compartir camí amb Xamfrà i amb els seus professionals i contribuir, amb el nostre granet de sorra, a fer possible aquest projecte. Us convidem a celebrar-ho amb nosaltres acostant la música a tots els infants i adolescents! 

AQUEST MES US OFERIM...

DUES PROPOSTES DIDÀCTIQUES

Els Trols de Nadal (8-10) -  Una cançó islandesa per descobrir i connectar imaginaris i tradicions: rituals i festes, cançons i tradicions... per saber-nos una entre moltes!

Em sento bé (14-16) - Escoltem i analitzem dues cançons que parlen de sentir-se bé: I got you (I feel good) de James Brown, i Feeling good de Nina Simone. Reflexionem sobre què hi ha darrere del benestar emocional, aprenem què és la resiliència i fem una playlist col·laborativa amb cançons que ens ajudin a estar bé.

 

I UNA REFLEXIÓ A L'AULA ELISA ROCHE

Medalla d'or de l'Academia de las Artes Escénicas a Xamfrà  - Compartim amb tots vosaltres el vídeo de la gala d'entrega de la medalla d'or i les paraules de l'Ester Bonal en el seu discurs d'agraïment

CURSO DE VERANO 2013 DE EL TELAR DE MÚSICA (8, 9 y 10 de julio) 
¡Ven, aprende a tejer con la música y hazte un vestido a medida!
Toda la información sobre el curso
Inscripcciones del 3 al 17 de junio:  formulario de inscripción
 

¿POR QUÉ DEBERÍAS SUSCRIBIRTE AL TELAR DE MÚSICA? TE DAMOS 6 MOTIVOS EN FACEBOOK.

Está aquí: Inicio Inicio Novetats